Osta lippu etukäteen netin kautta

28.04.2021

Tästä päivästä alkaen voit ostaa liput helposti verkkosivujemme kautta etukäteen. Ostamalla lipun varmistat pääsyn arboretumiin sinulle ja seurueellesi sopivaan ajankohtaan. Näin vältät myös jonottamisen sesonkiaikoina. Lipun ostamisen tarkemmat ohjeet löydät kotisivujemme liput -osiosta.

Ajankohtaista arkisto

TORSTAINA 29.7. KLO 14. Musiikkia arboretumissa.

TORSTAINA 29.7. KLO 14. Musiikkia arboretumissa.

Musiikkia arboretumissa esittävät Duo Kaisa Aalto-Wallin ja Maria Lännenpää. Ohjelmassa on vanhoja iskelmiä; ikivihreitä ja tangoa. Tervetuloa! Arboretumissa kukkivat juuri nyt mm. Hortensiat ja nauhukset.

Lehtopöllö arboretumissa

Lehtopöllö arboretumissa

Arboretumin vierailijat saivat nauttia koko päivän harvinaisesta luontoelämyksestä. Lehtopöllön poikanen tarkkaili kylmän rauhallisesti ja selvästi kiinnostuneena satoja ohikulkijoita pöntön suuaukolta.

Puutarha juuri ennen avausta

Puutarha juuri ennen avausta

Arboretum avautuu yleisölle muutaman päivän kuluttua. Puiston kasvit ovat heränneet viime päivien lämpöjakson aikana nopeasti. Rodoista ja magnolioista muutamien lajien nuput ovat avautumassa. Myös linnut urakoivat ahkerasti pesiensä rakentamisessa. Puisto on...

Arboretum Aamulehdessä

Arboretum Aamulehdessä

Aamulehti kävi vierailulla arboretumissa ja teki tästä ison artikkelin lehteen. Vastaanotto on ollut erittäin hyvä ja lippukauppa käy kuumana.

Ensimmäiset kukat

Ensimmäiset kukat

Pitkän talven jälkeen ensimmäisenä routaisesta maasta nousevat Jouluruusut ja Lumikellot. Kyllä luonto ja kevät hämmästyttää vuodesta toiseen. Eilen vielä hiihdettiin ja tänään nautitaan kukkaloistosta.

Kevään merkkejä

Kevään merkkejä

Tänään siirsin maakellarissa olleet pienet taimet kasvihuoneeseen. Kastelu, lannoitus ja joillekin taimille mullanvaihto. Kevät ja kesän odottaminen on puutarhaharrastajalle yksi vuoden kohokohdista, hienoa aikaa.

Arboretumista lehdissä

Arboretumista lehdissä

Paikalliset lehdet Tampereella ja Kangasalla ovat noteeranneet näyttävästi arboretumin avaamisen ja palaute lukijoilta on ollut kiitettävää

Nimikylttejä

Nimikylttejä

Tilasimme Hyvinkään Aripa Kaiverrukselta 250 kpl puiden nimikylttejä, samoin arboretumiin tulevia muita opaskylttejä.  Nämä asennamme talven 2021 aikana ennen kevättä paikoilleen. Mukavaa puuhaa talveksi.